Satisfyer Pro 2 Next Generation: Nederlandse handleiding

Ben je op zoek naar de Nederlandse handleiding van de Satisfyer Pro 2 Next Generation? Download hier de Nederlandse gebruiksaanwijzing in PDF formaat.

Download hier de Satisfyer Pro 2 handleiding (Nederlands):
Gebruiksaanwijzing Satisfyer Pro Nederlands (17074 downloads)

Satisfyer Pro 2 Drukgolf Stimulatie
Satisfyer Pro 2 Next Generation - Brons
Verkrijgbaar in de kleur brons

Koop bij bol.com

Discrete levering

JO H2O Waterbasis glijmiddel
System JO H2O - 240 ml - Waterbasis glijmiddel
Verkrijgbaar in diverse volumes

Koop bij bol.com

Word nooit plakkerig!

Satisfyer Pro 2 Combinatiedeal
Satisfyer Pro 2 Next Generation - Combinatiedeal
Met toycleaner
& glijmiddel

Koop bij bol.com

Discrete levering

Satisfyer Pro 2 met Easylove Tarzan Vibrator
VOORDEEL SET

Koop bij bol.com

Discrete levering

Satisfyer Pro 2 gebruiksaanwijzing

Bekijk ook de Satisfyer Pro 2 gebruiksaanwijzing video, een handige instructie video waarin de werking van de Satisfyer Pro 2 word uitgelegd.

Meerder orgasmes binnen een paar minuten? Dat is wat de Satisfyer Pro 2 garandeert. Op het eerste gezicht lijkt het op een welness apparaat, maar achter dit oogstrelend design zit een nieuw en unieke geavanceerd technologie.

Met zijn intensieve drukgolf technologie krijg je een tinteling sensatie. Deze drukgolf vibrator geeft je een touchfree clitoris stimulatie en dat geeft je een extra dosis plezier.

Om het te gebruiken moet je er voor zorgen dat je vrij bij je clitoris kan komen door je schaamlippen te spreiden. Als je eenmaal je ideale positie hebt gevonden hoef je het seksspeeltje niet meer opnieuw positioneren.

De Satisfyer Pro 2 heeft 11 programma’s die je kunt instellen waarmee jij je ideale stand/ programma vast en zeker kunt vinden.

De onderste button is om de clitoris stimulator aan te zetten. Met de bovenste button kun je de intensiviteit instellen. Als je de Pro wilt uitzetten dan moet je de onderste knop 2 seconden vasthouden waarna het apparaat zal worden uitgeschakeld.

TIP! Gebruik een op water gebaseerde glijmiddel zoals bijvoorbeeld System JO H2O samen met je Satisfyer Pro voor maximaal plezier.

Satisfyer Pro 2 Kopen?

Satisfyer Pro 2 Drukgolf Stimulatie Kopen

Plaats een reactie