Wat is de G-Spot? (G-plek)

De G-spot (G-plek) is een boonvormig gebied aan de binnenste binnenwand van de vagina dat sterke orgasmes en soms vrouwelijke ejaculatie produceert wanneer het wordt gestimuleerd.

Hoewel er nog steeds enige discussie is over deze plezierzone en hoe het werkt, heeft ontleding van kadavers gevonden dat het gebied bestaat en verschilt van het omringende weefsel, hoewel nog niemand precies weet wat zijn functie is.

De G-spot (G-plek) bevindt zich op één tot drie inch de voorste binnenwand van de vagina. Het plaatsen van een vinger en het maken van een “come here” -beweging is de gemakkelijkste manier om het te lokaliseren. Het heeft ook een sponzere textuur dan het omliggende vaginale weefsel.

De meeste vrouwen vermelden het gevoel te moeten plassen als de G-plek wordt gestimuleerd en kunnen ook vrouwelijke ejaculatie voor urineren verwarren, maar dit zijn compleet andere dingen. De meeste vrouwen melden dat het bereiken van een orgasme van G-spot stimulatie een ander type orgasme is dan een van clitorale stimulatie omdat het de neiging heeft om intenser en voller te zijn dan een clitoraal orgasme. Er zijn vibrators en andere seksspeeltjes speciaal ontworpen om de G-spot te stimuleren. Het kan ook worden gestimuleerd door seksposities op de achteringang, zoals doggy-stijl.

Plaats een reactie