Womanizer Kopen? YES!! 7 redenen waarom

Ik masturbeerde met de Womanizer en ik kreeg sneller een orgasme dan normaal, met meerdere orgasmes in een korte tijd, omdat het voelde als orale seks.

Bestel hier de Womanizer Clitoris Stimulator

Wat mijn aandacht trok, toen ik op zoek ging naar een goede clitoris stimulator, was een stukje tekst bij de afbeelding van de Womanizer waarbij de Womanizer door een gebruiker enthousiast werd aangeprezen met de volgende sprekende tekst:

“Het is de enige vibrator met luchtdruk-stimulator die me het meeste plezier geeft: het voelde als orale seks!”

Womanizer Clitoris Stimulator Pro
 Womanizer Clitoris Stimulator W500 Pro - paars
Verkrijgbaar in diverse kleuren

Koop bij bol.com

Discrete levering

LELO Sona Cruise Clitoris Stimulator
LELO Sona Cruise Vibrator - Zwart
Verkrijgbaar in diverse kleuren

Koop bij bol.com

Discrete levering

Satisfyer Pro 2 Drukgolf Stimulatie
Satisfyer Pro 2 Next Generation - Brons
Verkrijgbaar in de kleur brons

Koop bij bol.com

Discrete levering

Dit seksspeeltje is geen vibrator maar een product dat stimuleert door zuig- en drukgolven dankzij een servomotor en een luchtcompressiepomp binnen.

Ik ben iemand die zichzelf als een expert beschouwt als het gaat om seksspeeltjes. Ik ben zo enthousiast over de Womanizer dat ik je een zeven-tal redenen ga geven waarom je de Womanizer (ook) zou moeten proberen.

1. Je krijgt sneller een orgasme dan normaal

Eerlijk gezegd, als ik gestrest ben of een seksuele bevrijding nodig heb, kan ik behoorlijk snel komen. Terwijl studies hebben aangetoond dat het ongeveer 15 tot 20 minuten kost voor een vrouw om een orgasme te krijgen. Ik kan ik het meestal onder de 10 minuten doen. Echter met de Womanizer kom ik vaak in minder dan VIER minuten (heerlijk, vooral als je te weinig tijd hebt.).

2. Het voelt alsof je orale seks krijgt

Waar The Womanizer anders is, is dat het een beetje tegen je clitoris zuigt, maar op een zachte manier is dat aangenaam en zonder al het natte gesop dat sommige partners neigen te doen bij het geven van cunnilingus. Je kunt traag beginnen met het intensiteitsniveau (er zijn er vijf) en het vervolgens verhogen als dat nodig is, waardoor een nog dieper gevoel van zuiging ontstaat dat op de juiste plaatsen stimuleert.

3. Meerdere orgasmes in een korte tijd

Hoewel ik nog nooit meerdere orgasmes heb meegemaakt door seks met een partner of door masturbatie geeft een extern onderzoek rapport in hun studie aan dat het aantal vrouwen wat met de Womanizer een orgasme krijgt op 75 procent komt. Het product is dus eigenlijk gemaakt om de kans van een vrouw op meerdere orgasmes te vergroten.

4. Het is geweldig voor tepelstimulatie

Vanwege de technologie met zuigende eigenschappen is de Womanizer er ook voor degenen die er van houden om hun tepels gestimuleerd te krijgen tijdens seks of masturbatie, maar dan wel zonder de vibratie, want als je je tepels laat stimuleren wil je waarschijnlijk liever het gevoel van kleine hapjes en kussen in tegenstelling tot vibreren, en dat is wat de Womanizer biedt.

5. Je kunt het ook met je partner gebruiken

Of je nu met mannen of vrouwen slaapt, je kunt de Womanizer ook op je partner gebruiken. Voor mannen kun je het gebruiken om de frenulum te stimuleren, waardoor het voelt alsof je daar beneden hard aan het werken bent met je mond, maar wat dan gewoon de Womanizer is die zijn ding doet.

6. Het is oplaadbaar (geen batterijen nodig)

Er zijn gelukkig tegenwoordig alsmaar meer seksspeeltjes die oplaadbaar zijn en dat is in tegenstelling tot speeltjes met batterijen veel beter en prettiger. Want batterijen kunnen voor problemen zorgen, zeker als je door je batterijen heen bent en nog geen nieuwe hebt gekocht. Dan kan je favoriete speelgoed ineens the mood (je gemoedstoestand) flink bederven en dat wil je niet. Je speeltje moet gewoon kunnen worden opgeladen en opgeladen zijn als je in the mood bent en tot een hoogtepunt wilt komen.

7. Je krijgt het met een handig opberg tasje

Hoewel ik onverschillig ben als het gaat om de esthetiek van seksspeeltjes (ik ben helemaal voor de kracht en het plezier die ze bieden) ia een van de charmante aspecten van de Womanizer dat het word geleverd met een eigen reistasje. Het tasje is niet veel groter dan een hoes voor je zonnebril en ritst recht omhoog. Het bevat ook binnenzakken voor de siliconenkop en zelfs een klein flesje glijmiddel.

Want laten we wel zijn: reist er tegenwoordig iemand zonder zijn favoriete seksspeeltje? Veel van mijn speeltjes zijn in meer landen geweest dan menig mens.

Bestel hier de Womanizer Clitoris Stimulator

Womanizer met handige opberg tasje

Plaats een reactie